درخت بی برگ

یک تناقض آشکار

درخت بی برگ

یک تناقض آشکار

اگر درختی را نشانتان دادند که برگ نداشت، بدانید که دورتان زده‌اند!

۶ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

سلام.

اگر بخواهیم به اولین نرم افزار مورد نیاز مهندسی ها بنگریم، بی شک متلب همان الهۀ IT است. این نرم افزار با توان محاسبۀ بالا تقریبا نیاز محاسباتی هر مهندسی را برطرف می سازد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ تیر ۹۷ ، ۰۶:۵۸
ابوالفضل یوسفی

فصل دوم که در مورد اصل موضوع احتمال هست شامل موضوعات نظریۀ مجموعه ها، فضای احتمال و احتمال شرطی می باشد.

شما می توانید فایل تمرین های مربوط به این فصل را از لینک زیر دریافت کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ تیر ۹۷ ، ۱۸:۰۵
ابوالفضل یوسفی

اگر بخواهیم در مورد پایتون صحبتی داشته باشیم اینه که پایتون یک زبان تقریبا ساده و قوی و شیءگرا هست...

کتابخانه های بسیاری برای کدینگ داره...

مناسب برای پردازش تصویر، صوت و ... هست...

و چیزای دیگه که بخواهیم بگیم زیاد میشه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۷ ، ۱۲:۳۴
ابوالفضل یوسفی

درس آمار و احتمال مهندسی یکی از دروس اصلی و مهم برای مخابرات سیستم می باشد(لبخند). زیرا در مخابرات سیستم با فرآیندهای تصادفی سر و کار داریم، لذا باید بتوانیم احتمال وقوع این فرآیندها را محاسبه کنیم. برای یادگیری این درس فیلم های تدریس جناب استاد نایبی، استاد دانشگاه صنعتی شریف توصیه می شوند که لینکش در این مطلب قرار دارد.

برای این درس می توان سر فصل های زیر را که شامل 18 سرفصل است درنظر گرفت:

1- آشنایی با مفهوم مدل تصادفی، تئوری احتمال و تعاریف مربوطه 
2- مروری بر تئوری مجموعه ها و بیان تئوری احتمال برآن اساس 
3- احتمال شرطی، استقلال ، رخدادها و قضیۀ بیز 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ تیر ۹۷ ، ۱۵:۱۵
ابوالفضل یوسفی

در گرایش سیستم، هدف طراحی سیستم های مخابراتی مختلف و ارائه ی ایده هایی نو برای داشتن ارتباطی مطمئن و امن ( مصون از امکان شنود) و مقرون به صرفه است. برای این کار، بر روی طراحی انواع مدولاسیون ها و دمدولاسیون ها، کدگذارها و کدبردارها، آشکارسازها و…. تمرکز می کنند و سعی می کنند با حذف انواع نویزها از سیگنال ارسالی، تنها سیگنال اصلی را در گیرنده دریافت کنند. دانشجویان می توانند در زمینه های مختلف چون، مخابرات نوری، مخابرات رادیویی، شبکه، پردازش سیگنال و …. به تحلیل سیستم های مخابراتی بپردازند.در واقع، هدف از این گرایش، استفاده از روش های مختلف چون کدینگ، بهینه سازی، MIMO، رله گذاری و …. برای بهبود عملکرد سیستم ارتباطی است.

زبان برنامه نویسی کاربردی در این گرایش، برنامه نویسی MATLAB است. لذا، لازم است باMATLAB درگیر شده و توانایی طراحی یک سیستم مخابراتی را که شامل فرستنده و گیرنده و انواع کانال مخابراتی است، داشته باشید. بنابراین، پیشنهاد می کنم برای یادگیری MATLAB وقت کافی بگذارید و یاد بگیرید کد انواع مدولاسیون ها را بنویسید. به علاوه این گرایش ، نیازمند زمینه ی ریاضیاتی قوی، قدرت تحلیل بالا و توانایی طرح مسئله است. به عنوان مثال برای بهینه سازی، باید با روش های بهینه سازی، حل معادلات دیفرانسیل، لاگرانژ و …. آشنایی داشته باشید. همچنین شما در گرایش سیستم از همان ترم اول درگیر دروس آماری-احتمالی مثل فرآیندهای اتفاقیخواهید بود.برای موفقیت در این درس شما بایستی آمار و احتمالات دوره لیسانس را به خوبی فهمیده باشید تا در این درس به مشکل نخورید.اگر این درس را خوب یاد بگیرید به جرئت میتوانم بگویم که باقی دروس برای شما بسیار راحت خواهند شد!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۷ ، ۱۷:۳۰
ابوالفضل یوسفی

گرایش یا رشته ی مخابرات سیستم را مخابرات دیجیتال نیز می نامند که در این گرایش هدف بیشتر در طراحی سیستم های مخابراتی ، بهینه سازی و ایجاد ارتباط امن در مخابرات است.

در این گرایش در زمینه هایی همچون ،شبکه ، پردازش سیگنال(صوت و تصویر) ، طراحی مدولاسیون ها ، آشکارساز ها ، حوزه رادار و… .. پژوهش صورت میگیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۷ ، ۰۱:۰۴
ابوالفضل یوسفی